DEZE WEBSHOP IS GESTOPT VANAF 1 JANUARI 2020

Catalogus

Home / • buiten zitten

Niet alleen het ontwerp en de beplanting van uw tuin zorgen voor het gevoel van een extra woon- en leefruimte, maar natuurlijk ook de meubels! 

In mijn ontwerpen kies ik graag voor een op maat gemaakt meubel, omdat het dan zo volledig mogelijk aan kan sluiten op de tuin en de wens. 
Maar onderstaande meubels voldoen zeker aan de vriendelijke, gezellige uitstraling die ik daarbij zoek, zonder dat het tuttig wordt. Dat is iets wat ik vaak mis in het meest voorkomende aanbod van supermodern, landelijk of plomp. 

Helaas zijn goede tuinmeubelen niet goedkoop. En eigenlijk is dat niet raar: u wil er lang en goed op kunnen zitten én ze moeten tegen weer en wind kunnen. Zaak dus om u te oriënteren.
De plaats van de meubels is van belang voor een keuze. Staan ze onder een overkapping of juist volledig overgeleverd aan de elementen? Ook is het van belang te weten hoe intensief u de meubels gaat gebruiken. Van een loungeset waar het hele gezin op past wordt meer verwacht dan een bistrosetje in dat ene knusse hoekje. En meubels van goede kwaliteit zullen duurzamer zijn, in die zin dat ze veel langer meegaan. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »