DEZE WEBSHOP IS GESTOPT VANAF 1 JANUARI 2020

Atelier Vierkant: bijzondere potten van klei

Home / Atelier Vierkant

voorbeeld potten atelier vierkant

Het Belgische Atelier Vierkant heeft met het ambacht van het maken van klei potten iets heel bijzonders neergezet. Begonnen met het maken van kleine potten voor kruiden en andere planten heeft Willy Janssens, samen met zijn familie, de producten doorontwikkeld. Waarbij de potten groter (tot héél groot) werden en qua uiterlijk goed aansluiten op een eigentijdse omgeving. 

Klei heeft een mooie natuurlijke uitstraling, die vanzelfsprekend goed tot haar recht komt in een tuin / buitenomgeving. Atelier Vierkant heeft een vast assortiment met keuze uit heel veel mooie strakke en krachtige modellen. Daarnaast is het mogelijk om een model naar eigen wens uit te laten werken. 

Deze potten zijn zo'n beetje een kunstobject op zich, dus ik neem ze graag op in een tuinontwerp. Wanneer je al geheel tevreden bent over je tuin, maar nog een mooie, bijzondere pot zoekt, kan ik natuurlijk ook de mogelijkheden met je doornemen!

Atelier Vierkant maakt gebruik van 8 natuurlijke kleuren, door en door gekleurd. De vormvastheid, duurzaamheid en vermogen om UV stralen, vocht en vorst het hoofd te bieden, zorgen ervoor dat je een heel leven lang plezier hebt van deze potten. 

kleuren atelier vierkant

Buiten de keuze uit kleuren, is er ook een keuze uit 17 structuren en sinds 2018 is het mogelijk om 22 geëngobeerde topkleuren te kiezen. 

 

Sfeerfoto's: Atelier Vierkant

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »