DEZE WEBSHOP IS GESTOPT VANAF 1 JANUARI 2020

Verzenden & retourneren

Home / Verzenden & retourneren

Verzenden

Het groene fabriekje verstuurt al haar pakketten, via MyParcel (PostNL) en berekent hiervoor de tarieven van de (onverzekerde) zending van PostNL.  

Zodra de pakketten ons extern magazijn verlaten en zijn aangenomen door de transporteur, krijgt de ontvanger een automatisch gegenereerd e-mailbericht met daarin een link waarmee de bezorging van de bestelling via track en trace website op de voet te volgen is.

Vanaf € 45,00 verzenden wij pakketpost gratis binnen NL en vanaf € 55,00 binnen België en Duitsland en vanaf € 65,00 naar Zweden. 

Levertijden

Producten die voor 12 uur 's middags zijn besteld (en betaald) worden nog diezelfde dag verzonden. Ons streven is dat de bestelde producten (welke uit voorraad leverbaar zijn) binnen uiterlijk twee werkdagen na ontvangst betaling worden aangeboden. Enkele producten hebben een langere levertijd: Op de website vermeldt het groene fabriekje bij ieder product afzonderlijk de verwachte levertijd. Uiteraard is dit een indicatie, gebaseerd op het feit dat het artikel bij de fabrikant nog leverbaar is. Wij zullen in alle gevallen ons uiterste best doen om je zo snel mogelijk te verblijden met de bestelde producten. Mocht een product onverhoopt niet meer leverbaar zijn of een langere levertijd hebben dan vermeld staat op de website, dan zullen wij je daar zo snel mogelijk per e-mail van op de hoogte brengen.

 

Retourneren / klachtenafhandeling

Het is altijd vervelend wanneer een product toch niet helemaal aan uw verwachtingen voldoet.

Bij het groene fabriekje kunt u om deze reden het ontvangen product zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen retourneren. 

De spullen dienen in de originele staat en verpakking, voorzien van labels en uiteraard ongebruikt, op eigen risico en kosten geretourneerd te worden.


Handelwijze en voorwaarden reguliere retourzendingen :

- Voegt u aub een kopie van de factuur of orderbevestiging (of eventueel de pakbon) bij. Wanneer u geen dergelijke kopie insluit, bestaat de kans dat de verwerking van uw retour gezonden product(en) vertraging oploopt.

- Indien u wenst, kunt u hierop aangeven wat de reden is dat u (een /meerdere van) de producten retourneert.

- Breng uw retourpakket naar een PostNL afgiftepunt en zorg voor voldoende frankering van het pakket. Bewaar de track en trace code goed totdat u een ontvangstmelding van ons krijgt. Retourzendingen waarvan de verzendkosten niet zijn betaald worden geweigerd.

- Wanneer het product in goede staat retour in ontvangst is genomen, ontvangt u een e-mailbevestiging en wordt het aankoopbedrag van het artikel terug gestort op de rekening vanwaar wij de betaling hebben mogen ontvangen.

 
 
Handelwijze retourzending bijzondere oorzaak:
 
Het groene fabriekje accepteert de wetgeving van het consumentenrecht terzake Kopen op Afstand zoals zichtretour binnen 14 dagen mits onbeschadigd. Retourverzendkosten zijn behoudens wanprestatie onzerzijds voor rekening van de koper.
 
Dit betekent dat wanneer er door onze schuld een zending retour moet komen, deze zending uiteraard ook op onze kosten verzonden wordt.
 
Is er bijvoorbeeld sprake van een productiefout of is er per abuis een foutief artikel afgestuurd, dan kunt u dit melden bij ons. In sommige gevallen zullen wij vragen om een foto naar ons door te sturen van de ontvangen goederen. Aan de hand hiervan komen wij met een passende oplossing. Wanneer retournering nodig geacht wordt, ontvangt u de gemaakte retourkosten terug samen met het te retourneren bedrag voor de producten. 
 
Mocht een product beschadigd bij u aankomen, stuurt u dan een mail met de foto('s) van dit product nog in de doos! En eventueel ook daarbuiten. Eventuele bijzonderheden meldt u aub in uw mail.
 
 
Het is uiteraard een teleurstellende ervaring wanneer er iets niet naar wens verloopt. Wij streven er dan ook naar steeds naar om in overleg tot een snelle en passende oplossing te komen.
 

Retouradres goederen:


Het Groene Fabriekje
Gijzelsestraat 20
5074 NK  BIEZENMORTEL 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »