DEZE WEBSHOP IS GESTOPT VANAF 1 JANUARI 2020

Over ons

Home / Over ons

Vroeger
Bezig zijn met de tuin is met de paplepel ingegoten.
Mijn vader en moeder hadden als gezamenlijke hobby de tuin. Waar mijn moeder zich vooral bezig hield met het dagelijks onderhoud en gebruik, was mijn vader vooral bezig met de wat meer technische kant van zowel de plant zelf als benodigde bouwsels. Die waren nooit standaard. 

Na mijn middelbare school ben ik begonnen aan een - niet afgemaakte - opleiding HTS Bouwkunde - Architectuur. 
Vervolgens heb ik na een jaar Schoevers uiteenlopend administratief werk gedaan.

De webshop
Voor de kinderen ben ik tijdelijk gestopt met werken en omdat de tuin toch altijd die rode draad bleek te zijn, ben ik in 2013 begonnen met webshop Het Groene Fabriekje.

Wat begon met een webshop gericht op met name de eetbare tuin, werd gaandeweg meer een webshop met producten die vooral gericht waren op prettige ontspanning in de tuin. Heel leuk om met al die mooie spullen bezig te zijn!

Tuinontwerp
Daarnaast kwamen vrienden en bekenden vaak met tuinvragen, die ik dan natuurlijk beantwoordde, maar waarbij ik altijd het gevoel had dat dat beter kon. Vandaar dan ik de opleiding Tuinarchitectuur bij de OntwerpAcademie heb gevolgd. 

Nu ben ik vanaf begin 2017 ook aan de slag als tuinontwerper. Het voelt als thuiskomen. Zo leuk! 

Goede combi
De webshop en de ontwerpstudio kunnen elkaar mooi aanvullen. Zoals eerder ook al de richting van de producten lichtjes een eigen kant opgingen, zo zal dat nu weer zijn. Natuurlijk blijven de producten die het heel gezellig maken in de tuin, maar er zal in de toekomst meer ruimte zijn voor bijvoorbeeld tuinmeubels ed. 

 

Vriendelijke groeten van DorienWij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »