DEZE WEBSHOP IS GESTOPT VANAF 1 JANUARI 2020

lekker aan de slag op een mooie herfstdag!

Home / herfst - rapen, plukken en vegen

Mooie herfstdagen, zuiver en fris, vragen om arbeid buitenshuis. Pluk de laatste oogsten en veeg uw stoepje. Geniet daarna tevreden van een kop warm drinken. 

Goed gereedschap....
Juist! Is het halve werk. Waarom ik een rijststro bezem een oude vrouwtjes bezem noem weet ik niet goed. Of misschien toch wel: hij veegt zó licht en met zoveel resultaat. 
En let op het detail van de zwarte stiksels. Zo kan hij ook weer goed mee met de huidige interieurs, die ten slotte tegenwoordig ook door lopen naar buiten.

De Korbo mand is bijzonder. Toegegeven, hij is niet goedkoop, maar dan heeft u wel een tijdloos model in handen dat een erfstuk mag worden. 
Gemaakt naar oude Zweeds gebruik met één draad en voorzien van een zinklaag. Op deze manier ontstaat een duurzame mand die eigenlijk niet kapot te krijgen is. 
Omdat de mand met de hand wordt gemaakt is er vanuit Zweden voor gekozen om een hele familie in China te onderrichten in de authentieke manier van weven van de mand. Zo blijft de mand nog betaalbaar en sterft de kunst van het weven van deze speciale mand niet uit.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »