Tuinontwerp woonhuis Oisterwijk • kleurrijk buitenverblijf

Home / TUINONTWERP / • portfolio / Tuinontwerp woonhuis Oisterwijk • Kleurrijk Buitenverblijf

Deze klant was toe aan het herinrichten van de tuin. De tuin moet ontspanning bieden en er is behoefte aan meer kleur.

Het smalle perceel biedt een uitdaging om het woongedeelte met het achterliggende tuingedeelte te verbinden. Door het smalle gedeelte van een functie te voorzien zonder de zichtlijn naar achteren te belemmeren ontstaat een verbinding van het eetgedeelte bij de keuken, naar het eetgedeelte in het smalle gedeelte naar een overkapt bargedeelte.

De bewoner maakt zijn eigen tuinmeubels. Hiervoor heb ik het model van de stoelen uitgekozen en ook de kleuren en de stoffen van de meubels heb ik voor hem uitgekozen.

  ← Neem een kijkje in de klantenmap

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »