Over ons

Home / Over ons

Als kind ben ik opgegroeid met een eetbare tuin. Niet alleen aten we groenten en kruiden uit eigen tuin, maar mijn moeder was ook veel bezig met de - bij voorkeur helende - eigenschappen van planten. Mijn vader verdiepte zich vooral in vermeerdering en kruisen van planten. 

Toen was dat gewoon zo en vond ik het vooral veel werk. 

Ook al was ik het me niet bewust, het zal u duidelijk zijn dat hier voor mij wel de basis is gelegd om bewust met eten om te gaan en planten te waarderen. 

De tuin trekt me steeds meer en ik ben graag bezig met wat bakprobeersels waarin zo weinig mogelijk storende ingrediënten zitten. 
En wanneer de tuin in bloei staat, ik de bijen (soms oorverdovend) hoor zoemen of er is eens een keer een baksel gelukt dan kan ik daar heel blij van worden.

En wanneer je ergens erg blij van wordt, is het fijn wanneer je dat kunt delen met anderen. Wat begon met enthousiaste verhalen aan vriendinnen is uiteindelijk uitgegroeid naar een site als deze. 

U zal dan ook niet alleen leuke producten vinden, maar ook links naar interessante of leuke sites en informatie over met name planten die elkaar kunnen helpen, de bij en andere nuttige beestjes en recepten voor gezonde 'ongezonde' dingen.

Ik wens u veel plezier op mijn site en wanneer u vragen heeft, dan kunt u natuurlijk altijd contact met mij opnemen (klantenservice).

 
Vriendelijke groeten van Dorien

PS Kijkt u ook eens bij mij op Pinterest. Hier vindt u onder andere foto's van het fabriekje.Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »