Maak van een pauzemomentje groot genieten

Home

Soms is het even tijd om te onthaasten. Of voor een goed gesprek. Of gewoon even voor ontspannen kletssessie. 

En laten we wel zijn, een beetje extra aandacht voor de tafelaankleding zorgt er net wat gemakkerlijker voor om van het moment te genieten. Verwen uzelf en uw gasten!

 

Mooi én praktisch

Leuke schaaltjes met allerlei lekkere dingen erin staan natuurlijk altijd leuk, maar ze zijn ook praktisch: Sommige versnaperinngen kunnen prima met schaaltje en al in de kast. Komt er iemand langs, dan trekt u gewoon wat schaaltjes tevoorschijn en u heeft in een handomdraai een bijzondere en gezellige tafel. 

 

Een klein beetje bewust

Niks zo lekker als een chocolaatje bij de koffie toch! Maar kies eens voor kleine stukjes in een schaaltje, wat nootjes bijvoorbeeld en een schaaltje met wat aardbeien die u net uit te tuin pluk of ander fruit. Het ziet er geweldig uit, het is lekker en toch net even wat minder dan die gevulde koek...

 

Kies met zorg

Mooie materialen mogen dan misschien wel iets duurder zijn, maar wanneer u ze slim kiest en ze op de goede manier onderhoudt is dat op de langere termijn wellicht toch zomaar terugverdiend.

Een mooie kwaliteit hout bijvoorbeeld blijft bij juist gebruik vele jaren goed en heeft een tijdloze uitstraling. Hetzelfde geldt voor natuursteen. Deze materialen, maar ook simpel vormgegeven items kunnen op allerlei manieren gecombineerd worden. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »